Привітання з днем народження жінці у прозі

Бажаю, щоб в житті не було похмурих і нудних днів, щоб жодна тінь не змогла приховати твоєї краси. Вітаю з днем ​​народження. Нехай ніколи не буде пізно для досягнення успіху, нехай на твоєму годиннику завжди буде час щастя і любові.

***

Зазвичай люди бачать життя двох-смугової, чорно-білої. Але ти - особлива особистість. Ти бачиш життя в райдужних фарбах і вмієш показати її такою людям, з якими стикаєшся. Здається, що і сама ти - втілення веселки і веселощів. Дорога іменинниця, залишайся такою завжди! З Днем народження!

***

Дорога наша начальниця, з Днем народження! Для нас Ви - справжня зірка: красива, яскрава, що вабить. А ще - справжня нитка. Адже саме Ви ведете бізнес нашої фірми по шляху успіху і процвітання. Здоров'я Вам і зоряних успіхів у всьому!

***

Дорога наша, з днем ​​народження! Ви завжди поруч у важку хвилину, в будь-якій ситуації на Вас можна покластися, звернутися за порадою і розрадою. Будьте щасливі сьогодні і завжди, бадьорі, щасливі, здорові, кохані! Нехай Ваше життя завжди буде яскравим і цікавим святом, а навколишні завжди оточують турботою і зігрівають Вас душевною теплотою!

***

Я хочу всім серцем, щоб сьогоднішній день пройшов чудово. Ти моя хороша подруга, нехай у тебе буде багато незабутніх пригод, веселих прогулянок, добрих знайомств. Мрій, і твої мрії, надії і бажання обов'язково стануть втілені в реальне життя.

***

Вітаю з днем ​​народження! А чи вистачить у нас фантазії на компліменти, щоб гідно оцінити, як ви гарні сьогодні? Мабуть, потрібно ще раз захоплено зітхнути! А ви - Чаруйте нас і в свята і в будні, і скоряйте світ! Щоб все краще в ньому було у ваших ніг, і в ваших руках на блюдце найтоншої роботи!

***

Ми могли б сказати, що такі жінки як ви рідкість ... Але це було б обманом! Ви єдина і неповторна! У свій День народження прийміть букет і скромне припущення, що квіти хоч і зрізані, а в присутності такого дивного людини розкриються ще більше і простоять довго-довго! Адже ви у нас - справжня чарівниця! І ми від всіх сердець наших бажаємо вам бути найщасливішою!

***

Коли народжується людина, то світ наповнюється такими чудовими фарбами любові і радості, що саме час зупиняється на мить. Час зупиняється подивитися і посміхнутися народженому, поглянути в очі і запам'ятати цей блиск ніжності і доброти.

***

Одного разу Творець задумався ... Світ такий великий, у ньому чимало чудес ... Але так хотілося створити щось, що змусить світ ойкнути, а сонце - зніяковіти ... І тоді він створив тебе, моя улюблена. Я знаю, все саме так і було! Ти - єдина дівчина, з якою я можу бути щасливий. Твій День народження для мене найбажаніший свято! Я вітаю тебе, я тисячу разів скажу, що люблю тебе, і побажаю тобі від щирого серця завжди залишатися такою ж прекрасною, як сьогодні, завжди посміхатися і ніколи не сумувати, адже ти була створена для любові!

***

В цей прекрасний день - день твого народження, хочу побажати тобі, щоб в душі завжди жила весна і співали птахи, а очі - наповнювалися тільки сльозами радості. Хочу побажати тобі звичайного жіночого щастя, любові, яка буває тільки в казках, але ця казка буде саме для тебе!

***

Нехай турбота, тепло і доброта, якими ти оточила своїх близьких і знайомих, знову і знову повертаються до тебе бумерангом. І не тільки в день народження, а кожен новий день. Бажаємо, щоб кожен рік мрії збувалася, а новий день народження ти відзначала з вірою у виконання заповітного, нехай навіть фантастичного і чарівного, бажання!

***

Жінку саму розумну, красиву і ніжну вітаємо з днем ​​народження! Побажаємо тобі сьогодні, щоб в твоє життя вповзло маленьке пухнасте щастя, щоб прилетіла різнобарвна радість, щоб підкрався великий і гучний успіх, щоб увірвалося карколомне задоволення, щоб світ перевернувся з ніг на голову і обсипав тебе самими різними дивовижними, запаморочливими сюрпризами. Всього тобі найкращого в твій день народження!

***

Вітаю з Днем народження чудову жінку, нереальну красуню, турботливу, милу, просто чудову. Бажаю посміхатися своїй чудовій посмішкою, радіти кожному світлого дня. Нехай в житті творяться чудеса, а очі яскраво світяться від щастя. Люби і будь коханою, дорога.

***

Від щирого серця вітаю незрівнянну жінку з днем ​​її народження! Нехай для тебе запаляться не тільки всі зірки світу, а й очі всіх присутніх, щоб ти могла побачити в них віддзеркалення душевного тепла і любові. Нехай міріади сніжинок кружляють в дивовижному танці сьогодні в твою честь.

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю бути щасливою, та так, як ніхто ніколи ще не був. Будь улюблена до запаморочення і метеликів в животі, а так само до ніжності і прихильності. Нехай будуть нескінченні бажання, здоров'я богатирським, а мрії великими. Присутні завжди мудрість і терпіння, душевна безтурботність, тепло і смиренність. Нехай будинок оберігають ангели, рідні та близькі завжди радують, люди навколо змусять посміхнутися, а життя повірити в добро і чудеса!

***

Чарівна іменинниця, цей блискучий свято, як новий виток твого життєвого клубка! Нехай буде він пліток з Рівного золотих ниток, щоб виключити найменші перепони в реалізації твоїх бажань!

***

Так важливо мати таку чуйну подругу як ти. Спасибі тобі за безліч прекрасних моментів. У цей день хочеться побажати тобі назавжди забути про смуток, печаль і тугу, думати тільки про хороше. Побажаю сьогодні тобі насолоджуватися кожним днем, світитися від щастя, вірити в себе і свої сили.

***

Вітаю з днем ​​народження такого прекрасного квітки, як ти! Всі будуть бажати любові, розуміння і щастя, а я побажаю, щоб люди тебе тільки радували, любов випромінювала ти сама, щастя лилося рікою, а гроші бігли за тобою пачками, посмішка не сходила з обличчя і кожна людина на твоєму шляху ставав саме твоїм чоловіком !

***

З Днем народження! Бажаю бути дороговказом, музою, натхненницею і берегинею гарного настрою. Персональної Золотої рибки, щоб виконувала бажання, і неба, повного зірок, щоб ці бажання загадувати. Будь щаслива!

***

Гарного настрою і вдома, і на роботі. Величезної любові, люблячих і відданих друзів. Ну, а з боку колективу - гарний настрій гарантуємо. Зі святом!

***

Привітати жінку з днем народження

Святкує свій День Народження сьогодні, сама карколомна і ніжна жінка планети! Улюблена наша і неповторна іменинниця! З кожним днем ​​ти стаєш все краше, а найголовніше, що ти не перестаєш нас дивувати красою свого внутрішнього світу! Бажаємо тобі жіночого щастя, удачі, взаємності, любові, здоров'я і найкращих днів життя! Ти просто нескінченний потік позитивної енергії! Дякую за твою щирість, добрі слова, адже наш світ - це спілкування і любов! Будь щаслива, без тебе моя Всесвіт був би кінцева! Посміхайся частіше і люби себе - це секрет молодості! Ось так варто трохи усміхнулася і відразу десяток років геть! А що таке вік? Якісь циферки, які, по суті, придумали люди, спрощуючи собі життя і одночасно цим собі її ускладнюючи! Не думай про час і будь вічно юної, жінка!

***

У день народження милою і прекрасною нехай все навколо цвіте пелюстками радості. Бажаю тобі завжди залишатися приголомшливою жінкою, бажаю бути по-справжньому щасливою, міцно улюбленої, успішної і процвітаючої в усіх сферах перспективною, цікавою і різноманітною життєдіяльності.

***

З днем ​​народження, чудова жінка, еталон пишноти і краси. Бажаю, щоб навколишня природа дарувала неймовірні відчуття радості і насолоди, щоб в житті витав повітря щастя і натхнення, щоб кожен день починався з щирої посмішки і променистого настрою. Нехай твоя краса рятує цей світ і робить його краще, нехай поруч з тобою завжди будуть вірні друзі і міцно улюблені люди.

***

Краса по своїй суті свята. Це гармонія душі і тіла. Жінка ж, по своїй суті мати, і мати не тому, що здатна народити. Жінка здатна породити. Жінка породжує красу! Своїм існуванням просто впливає на світ і робить його красивішим. Ти яскравий приклад того! М'яким характером здатна приборкати ти будь-яку сварку, а від дотику твоїх рук квіти наливаються здорової силою. Ти красива! Адже породити красу може тільки Краса! Нехай жіноча твоя сила свята ніколи не ослабне! З Днем народження!

***

Бажаю, море позитивних емоцій, бажаю легких пробуджень і чудових заходів. Нехай на роботу доведеться ходити з радістю і буде бажання повертатися додому ввечері. Бажаю тобі отримувати задоволення від життя і залишатися самою фантастичною жінкою!

***

Сьогодні у тебе є чудова нагода відірватися від щоденної рутини і прислухатися до себе, щоб зрозуміти чого насправді хочеш ти. У день, коли всі тебе вітають і кажуть свої щирі побажання, все ж все виділяють те, що необхідно їм, тому, як тільки тобі відомо, чого не вистачає тобі для повного щастя. Тому, сьогодні я хочу тобі побажати саме цих складових твого особистого щастя. А від себе я хочу побажати ось чого, ніколи не шкодуй часу на повноцінний відпочинок, висипайся, розслаблюйся і не забувай про себе кохану. Адже життя одне, і вона швидкоплинна, не варто її витрачати лише на непосильна праця. Прислухайся до себе частіше, чуєш себе, займайся тим, що тобі дійсно цікаво, що здатне принести тобі море задоволення. Будуй своє життя відповідно до власних бажань. Ну і звичайно, хочу тобі побажати завжди бути коханою, потрібною і бажаною. З Днем народження!

***

Хочемо привітати від чистого серця прекрасну жінку з датою народження, і від чистого серця побажати щасливих довгих років життя! Залишайся завжди такою променистою, красивою, ніжною і доброю! Нехай твої заповітні мрії збудуться прямо сьогодні! Бажаємо всього лише самого доброго, чистого, сонячного і прекрасного! Ти промінчик світла, який, робить наше життя яскравішим! Ти дуже чуйний, добрий і чуйний чоловік, розуміє і великодушна, а так само дивовижна, багатогранно розвинена особистість! Спасибі, що ти нас усіх здружила, згуртувала і допомогла знайти спільні інтереси! Хочемо тобі побажати купатися в грошах і в поцілунках коханого! Бажаємо тобі справжнього жіночого щастя, здоров'я, благополуччя, сталевих нервів! Дуже хочеться, щоб все, сказане нами сьогодні обов'язково збулося!

***

Ти не просто жінка, ти немов ангел неземний. А твої крила - це всепоглинаюча, чиста і беззаперечна любов. Я не зустрічав жінки, та й обійди я всю земну кулю, не знайшов би такий як ти. Ти навіть не уявляєш, як ти прекрасна, як ти красива, як ти незвичайна і глибока. В тобі стільки тепла, стільки ніжності, стільки розуміючи. Я хочу тебе сьогодні привітати з твоїм головним і дуже важливим святом, з Днем Народження, і сказати, що тобі не варто боятися того, що роки летять один за іншим нестримно. Адже тебе роки не псують зовсім, а навпаки. З кожним роком ти ростеш і розквітати, ти розвиваєшся і пізнаєш, ти стаєш все краще і краще. Спасибі тобі за те, душевне тепло, яке ти потоком виливаєш на своїх близьких людей. Я бажаю тобі найбільшого щастя в світі, ти його гідна, ти його заслужила, ти його заробила!

***

Твоя інтуїція і твоє природна чарівність, дорога, роблять тебе особливою. Хочеться побажати розвивати в собі ці та інші якості, обов'язково берегти їх. Спасибі, що в житті є такий душевний чоловік. Бажаю їм завжди залишатися.

***

Вітаю саму чудову, чуйну і добру жінку з Днем Народження! Бажаю довгих років красивого життя в здоров'ї, достатку і щастя! Нехай радують своїми успіхами рідні і близькі, нехай в твоєму домі завжди панує мир, затишок і злагода!

***

Чарівна і прекрасна жінка, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю сонячних посмішок, почуттів ніжності і самого справжнього щастя в житті. Нехай на сніданок чекає тебе удача, по обідів буде радість і захват, а на вечерю залишається насолода любові і успіх будь-якого починання.

***

Вітаємо Вас з днем ​​народження! У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіху, чудового настрою, багато-багато здоров'я, уваги чоловіків, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!

***

Вітаємо тебе з днем ​​твого народження! Ти найкраща, ти для нас - джерело тепла і світла, ти приносиш в наше життя стільки сонця, радості і надії. Залишайся завжди такою ж життєрадісною, енергійною, з молодою душею. Щастя тобі, здоров'я і довгих років життя!

***

Мила моя і дорога жінка! Вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю світлого доброго свята, гарного настрою, любові найпростішою і земної, а щастя до самого неба! Здоров'я фізичного і душевного, радості та оптимізму, прекрасних успіхів на роботі і обожнювання домашніх! Вірних подруг і хороших сусідів, відпочинку на теплих морях і простого сімейного щастя!

***

З Днем Народження, чудова і чарівна жінка! Квітни, сяй і завжди перебувай у стані внутрішньої гармонії! Чуттєва і чарівна, неймовірно світла, чарівна, весела, найдобріша, чуйна, великодушна! Ти - заслуговуєш найкращого, самого величезного, жіночого щастя! Бажаємо тобі незгасного, жіночого здоров'я, успішних результатів в усіх твоїх справах і починаннях, душевної краси і щирих намірів, більше радості від твоїх дітей, сімейного комфорту і радісних, приємних життєвих новин! Нехай все в твоєму житті буде разноцветно, барвисто і райдужно! Нехай цей День Народження стане початком нового щасливого життя, в якій завжди поруч будуть люблячі тебе люди! Нехай удача буде вірною супутницею і подругою в житті для тебе! Будь в захваті від власного щастя! Кайф від свого віку!

***

Від душі щиро вітаю з чудовим святом дня народження дорогу знайому! Бажаю великій і міцній сім'ї, любові, тепла, розуміння, терпіння. Щоб не залишало працьовитість і щоб ти завжди з радістю бігла на роботу. Бажаю прихильної долі, гарного начальства, світлої і міцної дружби, і сильної любові!

***

Поспішаю привітати з Днем Народження і побажати не втрачати пальму першості, продовжувати бути на першому місці і нікому його не поступатися! Бажаю теплого, затишного будинку, радості материнства, міцного здоров'я, модних суконь, гідної роботи і надійних друзів! Цінуй все те що у тебе є і світ подарує ще більше!

***

Гарне свято День народження! Особливо коли святкуєш його ти! У Тебе все заздалегідь продумано, Ти прекрасна господиня, весела подруга, майстриня на всі руки! Від щирого серця бажаю взаємної та неупередженої любові, розуміння, фінансової стабільності і міцного як алмаз здоров'я! З Днем народження!

***

Неможливо забути про День народження такої прекрасної жінки! Бажаю побільше любові і тепла, уваги і ласки, здоров'я. турботи, розуміння, всього того, що заслуговує кожна жінка в світі! Щоб біль приносили тільки щоки, від щоденної посмішки!

***

Найкрасивішу і найулюбленішу - зі святом! Залишайся такою ж безпосередній, навіженої і веселою! Даруй оточуючим свою позитивну енергію і роби світ трохи краще! Кожен день нехай приносить приємні сюрпризи і нові ідеї!

***

Привітання з днем народження жінці своїми словами

З Днем народження! Нехай весь світ для тебе приносить в долоньках радість, яка зігріта любов'ю рідних, освітлена вірністю друзів і пофарбована симпатією і ніжністю людини, який тобі подобається!

***

Бажаю всіх мрій збування, діамантів покупанія, шубоодеванія, від чоловіка обожнювання, на море отдиханія, від їжі не поправлянія, від діток слухняності! Від свекрухи поваги, на роботі настрою, компліментів говоріння, хороших подарунків отримання!

***

З днем ​​народження милашка, пустотлива наша! Пророкує тобі щастя, вік не знати негоди, здоров'я відмінного, тіла симпатичного, миленький посмішки, нежненько посмішки і у всіх справах удачі, в грошових - додачі! Також, радощів сімейних, нерозлучних відносин.

***

Чарівна іменинниця, вітаємо тебе з цим чарівним днем ​​твого народження! Бажаємо, щоб кожен день повнився чарами і щастям, серце тріпотіло від любові, багаж спогадів був переповнений яскравими моментами і запаморочливими емоціями! Залишайся такою ж квітучою, яскравою, радісною, щасливою, з пустотливим вогником в очах!

***

У цей чудовий день - твій день народження - я щиро хочу тебе привітати! Бажаю зовсім небагато - нехай все що в тебе є, приносить радість, нехай все чого немає - не є для тебе необхідністю, нехай все про що ти мрієш, чудесним чином з'явиться в твоєму житті. Бажаю бути щасливою, радіти кожному новомудню, знаходити задоволення в звичних речах, словом - цінувати те, що маєш. І нехай доля тебе обов'язково любить і підносить чудові сюрпризи! рейтинг:

***

Вітаю з днем ​​народження! Я дуже рада, що знаю таку людину як ти - з щирим, відкритим і добрим серцем; з невичерпною енергією і прекрасним почуттям гумору; величезним бажанням жити, творити і досягати всього задуманого! Нехай все збувається вчасно, а виходить краще ніж у інших!

***

Ми сьогодні прибігли не на п'ять хвилин, і не на годину. Збираємося сьогодні ми дуже довго бутиу вас. Для того, щоб відсвяткувати з тобою самий в твоєму житті головний день. І побажати нашому ангелика бути завжди такий обдарованої і успішною. Не мати ніколи ворогів, а мати тільки близьких і надійних друзів, готових будь-якої хвилини підставити своє міцне плече. І звичайно, любові, казкової і нескінченної!

***

Ні чоловіків, здатних встояти перед любов'ю, але кожен ставиться до неї за своїм ... Я не граю з нею, не бавлюся, не вірю в те, що це пройде, але я готовий у своїй любові до тебе віддавати себе без залишку, виправлятися, якщо чимось не досконалий, і кожна мить насолоджуватися цим чарівним почуттям! Кохана! В твій День народження я хочу побажати тобі віри в чудеса, в те, що все твоє життя буде безхмарним і безтурботним! Посміхайся, не думай про погане, частіше дивися на нічне небо, шукай свою щасливу зірку, і вона тобі не раз підморгне!

***

Вітаю з днем ​​народження! У цей радісний день бажаю завжди залишатися на висотах своєї бездоганної краси і незмінною удачі. Нехай всі негаразди обходять стороною, приємні сюрпризи і компліменти не змушують на себе чекати, а кожен швидкоплинний каприз не залишається без уваги шанувальників. Нехай і далі з такою легкістю Вам вдається залишатися улюбленою, надихає, енергійної і унікальною!

***

З Днем народження! Бажаю сімейного благополуччя, затишку і домашнього тепла, сприятливої ​​атмосфери і гармонії.

***

Вітаю мою саму добру, улюблену, чудову і щиру жінку з Днем Народження! Бажаю залишатися завжди такою ж чудовою, чарівною і прекрасною! Знай, що я тебе дуже сильно люблю і обіцяю, що ця любов з роками буде тільки міцніти і примножуватися!

***

Нехай хвилини радості і відпочинку подарують серцю безтурботність і відраду, забарвлять життя в яскраві фарби, а щастя, немов музика, звучить в душі!

***

Вітаю з днем ​​народження! В цей яскравий день все найкрасивіші квіти і найщиріші побажання тільки для тебе! Бажаю тобі добра, багато приємних сюрпризів від життя, радісних подій і дивовижних моментів. Нехай в твоєму житті буде більше сонячних днів і хороших людей, освітлюй цей світ своєю прекрасною посмішкою, будь щаслива і кохана!

***

З народженням тебе. Нехай тобі вдається притягувати до себе чоловіків, як квітка притягує бджіл. Нехай тобі вдається бути солодкою, як шоколад, коханої, як долар і красивою, як Мальдіви. Будь пташкою, яка зможе співати ніжні трелі своєму коханому чоловікові. Щастя тобі!

***

З днем ​​народження вітаю і бажаю: завжди залишатися самою чарівною, смехуальной, привабливою і бажаною, коханою, розкішної, просто незабутньою жінкою! Нехай збудуться мрії і здійсняться бажання, нехай букети найкрасивіших квітів сьогодні заповнять Ваш будинок своїм ароматом.

***

Хочу сьогодні привітати з Днем Народження одну особливу дівчину! Ти людина з відкритим, добрим серцем; ніжною душею; рідкісної, в наш час, щирістю і вірою в хороше. Всіма фібрами я бажаю тобі не втрачати ці якості, залишатися такою ж витонченою, чарівною, милою і благородної! Вдячна життя, що вона звела нас і я доторкнулася до прекрасного! Зі святом!

***

Вцей прекрасний і радісний день, день твого народження, бажаю багато красивих слів від щирого серця, багато приємних подарунків і просто море квітів, посмішок і приємних моментів. Нехай всі ці чудеса тягнуться з тобою протягом всього року. А за ними йде низка завжди, що в День Народження бажають.

***

Найчарівніша жінка повинна йти по життю ходою цариці і купатися в увазі найдостойніших чоловіків. З Днем народження, красуня!

***

Нехай сьогодні все навколо сяє тільки щастям, радістю і веселощами, адже в цей день народився такий чудовий чоловік, як ти! Залишайся завжди настільки ж яскравою, доброю, теплою і неповторною. Бажаю завжди бути в оточенні люблячих тебе людей і відданих друзів, насолоджуватися кожною секундою свого життя і йти вперед з гордо піднятою головою. З Днем народження!

***

Подруга! Найкращий подарунок, як відомо, це приємні слова і увагу, тому: "Увага, слова"! Нехай вдома все йде своєю чергою: пульт від телевізора завжди відмовляється там, де ти його залишила, пральна машина навчиться сама розвішувати білизну, мікрохвильовка - сервірувати страви, а в шафі кожен день буде, що вибрати! Ми бажаємо, щоб на роботі тобі виписували премію за чарівність, не сварили за запізнення і заохочували за вміння варити смачну каву! І, звичайно, нехай завжди буде час для відпочинку - почитати журнал, подивитися кіно чи випадково виїхати на Мальдіви. Нехай життя і близькі люди підносять тобі тільки дорогоцінні подарунки: щиру любов, цікаві справи або хоча б вооот то колечко з магазину. Ми тебе любимо, будь щаслива!

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/