Привітання з днем народження дівчині своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дівчині своїми словами, в прозі, українською мовою

З днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості... Але, головне, щоб у потрібну хвилину в тебе завжди було б те, що тобі потрібно.

***

Сьогодні твоє свято! В цей день всі квіти і подарунки для тебе, всі побажання та привітання звучать в твою адресу. Так нехай же і мої слова полетять до небес і збудуться. Неземного щастя і відданої дружби, красивого життя і цікавих захоплень, улюблених і дбайливих батьків, строгих і мудрих вчителів. З днем народження!

***

Щастя і любові – щирої, неповторною і бездоганною, як у кіно! Нехай сльози ллються тільки від радості, і нехай кожен день дарує нові враження та незабутні емоції! Взаєморозуміння, гармонії і радості тобі! З днем народження!

***

Наші побажання сьогодні для Вас: гармонії в родині, здоров'я та невичерпної життєвої енергії! Нехай буде багато подорожей, нових ідей і неповторних моментів! Нехай сімейні вечори будуть затишними і теплими, і нехай кожен день приносить щось нове і захоплююче!

***

Дорога моя, кохана, жадана, одна єдина! Вітаю тебе з таким чудовим святом, як цей! Я хочу побажати тобі залишатися такою ж незвичайною, красивої, життєрадісної, ніжною, доброю і чуйною не тільки в цей день, а завжди! Я люблю тебе, даруй тепло людям і будь такою ж хорошою людиною!

***

Вітаю з днем народження! Нехай на тебе нападуть щастя, здоров'я, любов, багатство, удача, успіх, а ти не зможеш від них відбитися. І вони принесуть тобі сімейне благополуччя, гроші, вірних друзів, гарних колег, кар'єрного зростання, незабутніх подорожей і цікавих мемуарів.

***

Красуня, вітаю тебе з днем народження. Ти наймиліша і дивовижна. Я бажаю тобі щастя, любові, радості, багато пригод і удачі. Нехай кожен день дарує тобі гарний настрій та яскраві почуття. Ти гідна самого кращого.

***

У цей приголомшливий день хочеться побажати затишного щастя, спокою в душі, найчистішого свідомості і позитивних думок. Нехай будуть лише яскраві подорожі в теплі країни, незабутні знаменні дати, щоденна прилив енергії і дружний коло спілкування. Залишайся щирою, надійної, впевненою і відповідальною. Нехай робота радує, начальник цінує, а коханий чоловік балує.

***

Коли справжня любов приходить не в пору юності, здається, що світ перевертається, і всі фарби в ньому перемішуються, наче скельця в калейдоскопі... На душі стає тепло, і відчуваєш, що нарешті-то щасливий по-справжньому... Відкривається друге дихання і приходить друга молодість, тепла весна... Сьогодні твій День народження, моя любов, я нарешті зустрів тебе, і більше ніколи не відпущу — і подарую тобі щастя світу!

***

Чарівну, милу, чарівну і неповторну дівчину вітаю з днем народження. Хочу тобі побажати вічного світла щастя і яскравого вогню любові, радісного настрою та гармонії душі, неймовірної удачі на шляху до цілям і досконалості у всьому, чарівною краси і блискучих успіхів.

***

Сьогодні у милою і чарівної дівчини день народження! Від усієї душі вітаємо з святом і бажаємо неймовірного щастя, вічної краси та молодості, радості, добра, гармонії в душі і в житті. Будь здорова, активна, цінуй прекрасне в собі і досягай запаморочливих висот! Нехай у тебе все виходить, нехай ніколи не вичерпується запас гарного настрою!

***

З самим веселим днем у році вітаю чудову жінку. Це твоє свято і ти можеш дозволити собі все. Нехай сьогодні всі бажання стануть реальністю. Бажаю тобі насолоджуватися життям, кохати і бути коханою, ніколи не хворіти і завжди бути перспективною і самодостатня

***

З днем народження, (ім'я)! Нехай буде милим день, солодкий сон, ніжним друг, важливим рішення, гідним подарунок!

***

З Днем Народження!! Я бажаю тобі купатися в океані позитиву, жити на острові Радості, не знати горя й зла! Бажаю тобі купу грошей! Щоб у твоєму житті завжди були присутні три кити: щастя, здоров'я і удача! Нехай вони несуть тебе за течією твоєму житті і ніколи не відпускають!

***

Ти прекрасний і юний квітка з оксамитовими пелюстками. Тобою захоплюються багато і столькие ж бажають зірвати, щоб насолодитися твоєю короткочасної красою у власних руках. Не дозволяй подібного трапитися. Вибирай того, хто буде насолоджуватися твоїм ароматом, а не яскравими і строкатими листками, пружним бутоном. Тільки той, хто буде піклуватися про твою грунті, постійного поливу і є твій садівник. Всі інші – любителі гербарію. У твій день народження я бажаю тобі цвісти і пахнути в руках люблячого людини.

***

Хвала твоєю красивою і мудрою мамі, веселому і відповідальній татові. Вони народили, виростили і подарували світові тебе. З радісним святом появи на світ, промениста іменинниця. Честь, гідність і милосердя нехай прикрашають тебе.

***

Нехай завжди твоє серце переповнюють щира любов, безмежне щастя і відчуття гармонії! Нехай всі шляхи у твоєму житті приводять тебе до твоїх бажань, цілей і мрій! Залишайся собою, але при цьому вдосконалюйся і завжди тільки прагни кращого!

***

Бажаю здоров'я – це кращий з подарунків! Бажаю щастя – це найкращий подарунок! І ще хочеться побажати любові — нехай вона буде щасливою! Нехай на твоєму обличчі завжди живе посмішка і очі світяться радістю!

***

З днем народження дорога наша, чарівна дама! Бажаю вам, ще більше жіночності, ніжності і краси. Нехай ваша безмежна доброта і щирість буде винагороджена і оцінена. Бажаю вам, наша мила леді, шарму, граціозності та елегантності. Нехай щастя, любов, усмішки і сміх були частими гостями у вашому чудовому будинку. Міцного вам здоров'я та гармонії душі і тіла.

***

Ви так прекрасні і ніжні, що побажати більшої просто неможливо! Нехай ваше життя з кожним роком збирає тільки приємні, добрі події та спогади, а краса зберігається десятки років! Жіночого щастя і здійснення бажань!

***

Такій жінці, як ви, приємно підбирати слова привітання. Тому що ви — світло, світіть довго і яскраво, ви-вогонь, зігрівайте своїм теплом, ви — віра, давайте ж надію, ви — ковток води в спекотливий день, втамовуйте ж спрагу. Будьте самою собою, цим все сказано! Вам непотрібно намагатися бути кимось іншим і прикидатися. Ви така, якою повинна бути жінка, тримайте це в собі. Посміхайтеся, тому що ваша посмішка будь-який, навіть самий похмурий день робить ясним. Смійтеся від радості, тому що дзвіночки заздрять передзвону вашого голосу. Будьте щасливою!

***

Вітаю тебе з днем народження! Бажати зараз буду багато всього — приготуйся. Щастя вірного, яскравого успіху, удачі привязчивой та любові невгамовної. Краси нескінченною, здоров'я безмежного, безмежної радості, захвату блискучого! А ще побажаю зустріти чарівника і відняти у нього чарівну паличку, щоб начаклувати собі все перераховане вище.

***

Бажаю, щоб кожен день був насичений чимось новим і був кращим за попередній! Нехай життя буде як злітна смуга: тільки вгору, тільки вперед, без катастроф і потрясінь! Бажаю тобі досягти всього задуманого! Удачі тобі, везіння та успіху у всіх справах!

***

Вітаю від усієї душі саму красиву і милу, чарівну, просто шикарну дівчину з днем народження. Ти сьогодні королева. Це твоє свято. І нехай в цей день ти будеш самої особливою найкращою. Нехай тобі усміхнеться доля подарує багато радісних хвилин і блискучих зустрічей.

***

Принцеса, ніжний пелюстка! Приваблива, чарівна, ніжна і чарівна красуня, я так хочу привітати з Днем Народження тебе! Та й непросто привітати, а зробити це так, щоб ти запам'ятала його надовго. Ніжний, ангельський квіточку, улюблена дівчинка, приваблива, ніжна і чарівна. Сьогодні ці рядки дарую тобі я!

***

Нехай життя дарує тисячі щасливих здібностей, щоб кожна з них була застосована на всі сто. Щастя, щастя, добробуту! З Днем народження!

***

Вітаю з святом Народження. Хочу тобі сказати, що твоя щирість притягує людей, твій сміх змушує сміятися оточуючих, а твій гострий розум здатний знайти вихід з найскладніших ситуацій. Коли ти щаслива, хочеться бути такими ж щасливими усіх навколо. Так будь же завжди щаслива! Добивайся, підкорюй нові вершини, люби. Живи так, щоб потім не пошкодувати про одній хвилині свого життя. Нехай всі сюрпризи долі будуть приємними, а найбільшим приводом для переживань стане зламаний ніготь. Нехай доля береже все, що тобі важливо. Здоров'я тобі і рідним! Дружби, міцною як вино! Пристрасної любові і довгою! Зі святом твого Народження – з цим світлим днем, дорога і улюблена іменинниця!

***

Вітаю з днем народження прекрасну жінку. Я Вам бажаю від щирого серця, щоб доля була доброю і прихильної, щоб життя дарувала радість і вірне щастя, щоб душа співала і вірила в чудо, щоб удача ніколи від Вас не відверталася і, щоб був успіх у справах.

***

З днем народження, мила іменинниця! Вітаю і бажаю щастя! І Нехай наша любов міцніє з кожним днем! Нехай збудуться усі твої мрії і радість ніколи не покидає тебе! Будь завжди такою красивою, молодою і стрункою!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю нових шанувальників, суконь, подорожей, вражень і досягнень. Нехай залишаються незмінними — вірні друзі, стабільна робота, близька родина, готова підтримати будь, найзухвалішому, починанні. Будь щаслива, кохана і здорова!

***

З Днем Народження, від усієї душі вітаю! Близьких та відданих друзів, вірних подруг, відмінного настрою на весь майбутній рік і нереального везіння! Нехай все виходить і збувається! Міцного здоров'я і величезної любові! Ось ти стала старшою ще на один рік. Треба сказати, що роки тобі до лиця.

***

Ніжна моя, з днем народження! Нехай ці хвилини стануть для тебе найбільш запам'ятовуються в житті і піднесуть багато загадкових сюрпризів. Кохана, ти як подобу квітки, так само ніжна, прекрасна і досконала. Бажаю гарнішати день від дня і не втомлюватися радіти життю!

***

Вітаючи тебе з днем народження, рідна, бажаю бути чемпіонкою по оптимізму, кращої за красою, рекордсменкою по позитивному настрою, переможницею похмурих днів, першою за бадьорості, нищителі зневіри і невдач, лідером здорового способу життя та головною щастя в житті!

***

Дорога, зі святом! З днем варення! Шкода, що я далеко – я б обов'язково напросився б в гості або сам запросив би тебе в той самий кафе... Втім, зараз не про це – у тебе свято! Веселощів, моря шампанського, океану усмішок і нескінченного, всецелого щастя! Тримай хвіст пістолетом і ніс за вітром!

***

З Днем Народження, моя рідна дівчинка! Сьогоднішній день, кілька років тому став найважнейжим подією в нашій родині! Поспішаю поділитися з усіма своєю любов'ю до тебе і гордістю за тебе! Ти вже зовсім доросла, моя пташечко! З Днем Народження! Коли ти спробуєш злетіти у самостійний політ, не переживай, я буду поруч! Я хочу насолоджуватися твоїми перемог і підтримувати тебе у важку хвилину життя! Нехай твоє ніжне серце знаходяться всередині тебе, таїть завжди на тих людей, які тебе любить і в ці хвилини поруч! Які, не дивлячись на твої заборони, все ж виявилися поряд у ту найважливішу мить! Я від усієї душі бажаю тобі, щоб твоє життя було щедро збагачена різноманітними чудовими подіями і чудовими звершеннями! Нехай доля встигає робити тебе щасливою кожну секундочку!

***

Джерело: superwords.co.ua