Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою

Сьогодні всім колективом ми поспішаємо привітати нашого дорогого колегу з днем народження. Ось уже кілька років ми з вами працюємо пліч-о-пліч кожен день, за цей час ви дійсно стали для нас рідним і коханим. У день народження ми хочемо побажати вам, насамперед, міцного здоров'я і багато сил, які дозволять ще довго займатися улюбленою справою. Звичайно, ми бажаємо матеріального достатку вашій родині, нехай стіл завжди буде багатим, щедрим і різноманітним. Бажаємо вам сімейного добробуту. Хай у домі буде тепло і затишно, а всі неприємності просто обходять стороною. Бажаємо, щоб вас радували діти, дарували свою любов і тепло. Хай збудеться все, про що щиро мріється. З днем народження!

***

Мила моя колега, чудова жінка, вітаю з днем народження й від усієї душі бажаю стрімкого особистого росту в кар'єрі, постійного духовного розвитку і втілення в реальність усіх ідей. Нехай чергою в житті трапляються радості і дива, хай вінчається успіхом будь-яку справу, нехай втіхою душі і відчуттям щастя завершується кожен день.

***

З днем народження, моя мила колега. Нехай весь світ буде біля твоїх ніг, нехай всі твої прагнення приведуть тебе до успіху і перемоги. Бажаю з кожним днем розквітати від щастя і любові, а також домагатися значних висот у кар'єрі і особистих інтересах.

***

Милу колегу, прекрасну дівчину вітаю з днем народження. Від щирого серця бажаю діяльності з бравим ентузіазмом і неодмінним успіхом, великої удачі і великого щастя в житті, щирої і світлої любові в серці, гармонії душі і радості.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю своєї шановній колезі справжнього жіночого щастя, щоб приносила радість і особисте життя, і робота. Хай посміхається удача і поведе тебе вгору по кар'єрних сходах. Зі святом!

***

Колега! Вітаємо! Сьогодні ваш день і ми присвячуємо його вашого свята! З Днем Народження! Для того щоб заробити повагу в колективі потрібно вкласти чимало праць і терпіння. Тут всі конкуренти, незважаючи на те, що зайняті однією справою. Ми хочемо вам подарувати слова вдячності за ваше ставлення до співробітників! Саме у вас вийшло довести, що дружба між конкурентами існує. Ви легко знаходите спільну мову з усіма, без винятку. Ви легко йдете на допомогу, ви завжди в гарному настрої, ви завжди надаєте підтримку. Ваше справедливе рішення не раз вирішував багато спори, що призводило до позитивного результату нерозв'язні завдання, ви – геній компромісу! Гідний співробітник гідного колективу! Бажаємо вам нести і далі прапор першості серед колег і привести всіх нас на вершину професійного Олімпу!

***

Ти відзначаєш своє свято в тісному колі, серед близьких тобі людей, і я дуже рада опинитися в їх числі. Говорити я довго не буду, лише побажаю тобі безмірного щастя і бездоганного здоров'я! Нехай збудуться всі найпотаємніші мрії та бажання, нехай життя твоє тече мирно і спокійно, без бід і потрясінь! З днем народження тебе!

***

Дорогий колего! Дякуємо тобі за відмінну роботу і підтримку у важку хвилину. Нехай День народження принесе тобі масу позитивних емоцій, а поруч будуть тільки самі дорогі і близькі серцю люди. Нехай робота принесе Вам радість, а посмішка стане талісманом Вашої життєвої удачі!

***

Шановний і дорогий колего! Щиро вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, терпіння, сил, мудрості на роботі і вдома! Будьте завжди в позитивному настрої з посмішкою на обличчі! Вірних і надійних друзів, і колег! Добра і миру!

***

Мила моя колега, вітаю тебе з днем народження. Бажаю дівочого щастя і життя без зайвої турботи, бажаю щирих почуттів і відносин без моментів зневіри і смутку. Нехай в роботі буде все добре та гаразд, хай на душі буде щастя, а в серці — любов.

***

Дорога наша колега. Ти розкішна і розумна і завжди ти так красива і завжди так добре. Ти справжня ікона стилю, з тебе багато беруть приклад, завжди вмієш бути милою, тебе будь-які речі йдуть. Так залишайся завжди таке – стильної і вічної молодий, нехай тебе року тільки фарбують і ніщо не засмучує тебе. Ми всі тебе дуже любимо, будь завжди така гарна. З днем народження тебе

***

Улюблена наша колега! У цей чудовий день, ми бажаємо тобі продуктива і позитиву! Щоб кожен день на роботі був наповнений цікавими подіями та попадалися тільки самі-самі чудові клієнти з товстими гаманцями! Нехай дедлайн не лякає, а тільки мотивує! Нехай премія супроводжує кожен твій місяць, а відсоток з продажів і зовсім зашкалює! Ну і в особистому житті, звичайно ж, всього тобі найкращого! Хочемо щодня спостерігати твою щиру посмішку! Піднімемо ж келихи за саму милу й привабливу!

***

Вітаємо Вас зі святом — з днем Вашого народження! У цей світлий день ми дякуємо вам за те, що нам пощастило працювати поруч з Вами — таким високим професіоналом і такою розумною, чуйною, тактовною і просто красивою жінкою, як Ви! Бажаємо Вам здоров'я, щастя, успіхів і легких трудових буднів в нашому колективі!

***

Сьогодні з величезним задоволенням ми вітаємо з Днем Народження нашу колегу, співробітника нашого чудового і дружного колективу, нашого члена сім'ї! Ми по праву називаємо вас членом сім'ї, тому що на роботі ми проводимо більшу частину нашого часу і стаємо справді рідними людьми! Ми знаємо один про одного все, ми ділимося домашніми проблемами і допомагаємо один одному в робочому процесі! Ми – повноцінна сім'я! І сьогодні, в цей прекрасний свято хочемо вам сказати, що ви блискуче справляєтеся зі своїми обов'язками, як працівника, так і людини! Бажаємо вам продовжувати надихати колектив своєю присутністю і активно розвиватися в професійному плані! Бажаємо вам гідної оцінки вашої роботи! Нехай кожен робочий день перетвориться для вас на свято! Ми вас дуже цінуємо і цінуємо вашими якостями! З Днем Народження!

***

Дорогий мій чудовий колега, вітаю тебе з днем народження. Нехай робота завжди буде в радість і малює на горизонті нові перспективи, нехай особисте життя буде сповнена щастя і задоволення. Бажаю в будь-якій справі проявляти терпіння і неодмінно домагатися високих результатів успіху.

***

З Днем народження, дорогий колего! В цей день народився важливий і гідний чоловік, з яким ми все має честь працювати. Сьогодні Вас вітають всі старі і нові друзі: хто знає Вас давно, хтось тільки влився в колектив. Ми Вас любимо, цінуємо і безмежно поважаємо, не тільки як колегу, але і як прекрасного, мудрого і справедливого людини. Ваші чуйні поради завжди ведуть до успіху, а впевненість та цілеспрямованість допомагає тримати команду воєдино. Нехай Вас завжди оточують вірні друзі та розумні співробітники. Бажаємо Вам від щирого серця: богатирського здоров'я, царського благополуччя, теплого домашнього вогнища, душевної рівноваги та маленьких приємних радощів кожен день!

***

Мила моя колега, чудова жінка, вітаю з днем народження. Хочу побажати завжди боротися за свої мрії, впевнено рухатися до своїх цілей, постійно вносити цікаві і перспективні ідеї в роботу, ніколи не залишатися осторонь, відображати свій успіх у діяльності високою зарплатою, а в житті — справжнім щастям.

***

Сьогоднішній неймовірно зворушливий і світлий день подарував нам можливість подякувати за всі сонячні ідеї і вдалі угоди нашу дорогу колегу! Нехай в цей День Народження всі вимовлені дифірамби не просто порадують або в деякому роді навіть рассмешат нашу іменинницю, але і розкриють Вам наше справжнє ставлення! Адже в нашій спільній душі давно росте велика подяка Вам за вашу титанічну делікатність, неймовірне терпіння і героїчну стійкість, адже ваш особистий приклад працездатності, феноменальною емоційної стійкості і добродушности допомагає кожному з нас правильно розставити самі вірні орієнтири і рівномірно наближатися за встановленим раніше шляху!

***

У цей день, нам приємно вітати нашу чудову і чарівну колегу! Яка відразу влилася в наш колектив і стала його незамінною частиною! Від усього серця прийми від нас вітання і частинку нашої любові. Вітаємо тебе з найприємнішим подією в цьому році, з іменинами! Бажаємо тобі багато радісних днів, красивого життя, і приємних подій у житті. Нехай Ангел Охоронець завжди оберігає твій шлях. А Господь приносить тобі щастя. Але ти теж не розслабляйся, а даруй добро всім навколо. Бажаємо тобі відпочити сьогодні від усіх турбот і провести своє свято так, як душа забажає. Дякуй Господу за життя і за все, що ти маєш, і життя віддячить тобі. Адже ти стала для нас як рідна! З іменинами!

***

Дорогий наш колега, з Днем народження! Нехай кожен день приносить Вам щастя і дарує позитив, нехай любов близьких і друзів зігріє Вашу душу сонячним промінчиком уваги і доброти. І нехай кожне Ваше бажання збувається з блискавичною швидкістю! Любові Вам, добра, успіху і процвітання!

***

Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату! А ще крутих підйомів, яскравого життя, сили духу, вогню, бажання і сп'яніння від щастя!

***

Чудового співробітника і чарівну жінку хочу привітати з днем народження і побажати тобі колега, запаморочливого кар'єрного зростання, успіхів у всьому, міцного здоров'я та витримки. Залишайся завжди таким же надійним другом, кваліфікованим працівником, мудрим напарником і веселою людиною.

***

Моя дорога колего, я вітаю тебе з днем народження. Хочу побажати малювати яскраву картину щасливого життя, будувати міцну сходи успішної кар'єри, слухати веселу музику доброї душі, щодня зустрічаючи у всій красі і з чудовим настроєм.

***

Бажаю бути завжди таким хорошим, розумним і веселим! Хай щастя в очах не пропаде! І світ буде таким хорошим, який може так ніколи і не був у твоїх очах! Побажаю також всіх прекрасних моментів в житті твоєї!

***

Щоб тільки почуття задоволення викликала робота, позбавляючи від почуття сумніву у завтрашньому дні. Нехай прозвучать в день народження тільки щирі побажання. Щоб колеги відчували твою значимість і необхідність присутності, безумовно, поважали і стояли горою. Завжди дарувати людям позитивні емоції і зігрівати поглядом.

***

Джерело: vsivitannya.co.ua