Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою

Наш енергійний грудочка щастя, наш коханий малюк! Бажаємо тобі, щоб кожен твій крок був кроком до успіху і великих перемог. Бажаємо назавжди стати улюбленцем фортуни, щоб вона тебе любила і балувала подарунками, як і ми. Ще бажаємо, щоб твоя вируюча енергія ніколи не бракувало і була джерелом руху назустріч новим пригодам. З четырехлетием тебе, наше щастя!

***

Коли я познайомився з тобою, я подумав, що ти дуже дивний чоловік і що з тобою каші не звариш. Але, пізнаючи тебе кожен новий день з нового боку, я розумів, що ти дуже хороша людина, якій можна довірити найважливіший свій секрет. Дорогий друже, не буду бажати тобі те, що тобі побажають інші друзі: здоров'я, удачі, любові і так далі. Все це у тебе буде й без мене. Я хочу, щоб у твоєму житті було місце пригод. Хочу побажати тобі, щоб кожен твій день був наповнений сенсом і щастям! Щоб у старості, ти згадував ці дні, щоб з посмішкою на обличчі згадував це дитинство, це час! Проведи цей день з користю, запам'ятай цей день. Це звіт твоєї нової сторінки в житті, нехай все твоє життя буде наповнене сенсом і пригодами. Отримуй від життя все, що захочеш! І головне, ніколи не прибирай в крові той драйв, який ти даруєш оточуючим людям!

***

Наша дорога іменинниця, мені хочеться привітати тебе з твоїм особливим святом. 16 років – це ще не повноліття, але ти вже практично добралася до заповітної цифри 18. Я хочу побажати тобі щастя, удачі і любові. Але мені зовсім не хочеться, щоб ти поспішала дорослішати. Я бажаю тобі насолоджуватися кожним моментом, отримувати задоволення від кожного дня, тому що більше це не повториться. Бажаю тобі терпіння, тому що в цьому віці вам так хочеться скоріше отримати все те, про що ви мрієте. Але повір, що очікування буде не таким вже й довгим. Я хочу, щоб ти завжди залишалася такою ж красивою, милою і доброю дівчиною. Твої батьки можуть пишатися тим, що у них виросла така чудова донька. Бажаю тобі ніколи не зупинятися перед труднощами, тому що все можливо вирішити. Живи і насолоджуйся кожним моментом.

***

Сьогодні нашому малюку виповнилося 2 рочки. Як багато за цей час йому вдалося дізнатися цікавого і незвичайного! Вже виросли перші зубки, словник поповнився безліччю нових слів, а кроки стали впевненими і рівними. Маленьке диво, бажаємо тобі богатирського здоров'я, маминої краси і татовій сили. Нехай в житті буде багато яскравих фарб, посмішок, світлих днів і хороших друзів.

***

Вітаю тебе, чудове дитя. В твій день народження, в твої чудові 14 років бажаю раптом відкрити очі і побачити перед собою нові горизонти можливостей і прагнень, відчути себе сильніше і впевненіше, відкрити в собі нові сторони здібностей і талантів, ніколи не сумніватися у своєму успіху і відважно підкорювати все нові вершини.

***

Мила моя донечка! Білява, з блакитними оченятами, бігала за татом і кричуща, візьми мене на руки. Ви так мило літаєте на літачка, стрибати, як кенгуру і постійно чекаєте один одного. Так, ви чекаєте один одного, коли ти на роботі, доню чекає на тебе, щоб з тобою насолодитися життям і політати на літачку і малює веселку, постійно насолоджуючись процесом від зробленого. А ти чекаєш її з уроків малювання, щоб пограти, ви поруч з один одним умудряєтеся разом створити печиво і дати мені відпочити на кухні. Ви часто разом ходите за покупками і прилітаєте потім з татом, щоб я готувала вам щось смачне або самі, готуєте, що-то, а мені даєте відпочити. Ти принесла з народженням спокій, мир і звичайно ж багато літачків.

***

Хочу побажати тобі в цей барвистий свято купатися в приємних привітаннях, тонути в дивовижних компліментах, насолоджуватися кожним днем свого життя і ніколи не сумувати. Хай здоров'я не підводить, а веселих пригод додається з кожним днем. З Днем народження, люба дівчинка.

***

Наш улюблений дитина! Сьогодні твій шостий День Народження і ми дуже раді привітати тебе з цим прекрасним подією у твоєму житті! Вся наша родина вже шість років спостерігає, як ти ростеш і розвиваєшся! Це спостереження приносить неймовірну радість! Твої перші зубки, твої перші кроки, і ось уже сьогодні ти з упевненістю відповідаєш на питання і маєш своє тверде думка! Ми пишаємося тобою! Ми захоплюємося своїми численними талантами, твоєї хваткою, твоєї вправністю і бажанням вчитися! Для нас ти завжди будеш залишатися улюбленим і найбільш важливим у житті, і ми тобі бажаємо, щоб твоє життя було благополучній і цікавою! Тільки найкращого тобі бажаємо: міцного здоров'я, великих можливостей, відкритих дверей, зеленого світла на шляху до успіху, щасливого дитинства і світлого майбутнього! З Днем Народження, наш дорогий чоловік!

***

Чарівність наш, наш дитинка! Нехай твоє серце ніколи не познайомиться з сумом, а погані моменти в житті будуть просто відсутня! Я бажаю тобі завжди бути в суспільстві небайдужих сердець.

***

Дорогий іменинник! Вітаємо тебе з десятим за рахунком Днем Народження і бажаємо тобі величезної впевненості в собі! Твій вік дуже крихкий, особистість твоя ще тільки формується, так от, ніколи не сумнівайся в своїх силах, і тоді, повір нашому слову, в твоєму житті все буде слаживаться так, як ти цього хочеш! Хай у тобі живе велика віра в себе, наполегливість, прагнення, сила духу і відвага! Нехай твої хвилювання будуть радісними, нехай твої новини будуть добрими, нехай твої миті будуть щасливими! Бажаємо тобі бути оточеним рідними і близькими людьми, нехай батьківська рука допомоги і підтримки завжди буде поруч! Бажаємо тобі цікавих захоплень, цікавих розваг та корисних навичок! Нехай цей захоплюючий світ покаже тобі свої численні грані зі всіх сторін! А твій інтерес до життя хай ніколи не зникає, іменинник!

***

З днем народження, мій квіточку. Тобі вже 3 роки і можна вже сміливо бігти назустріч своїм дитячим мріям. Бажаю дивуватися кожен день і щиро радіти всьому, що відбувається у твоєму житті. Нехай іграшки не ламаються, цукерки не закінчуються, веселі пісні не замовкають, батьки не лають. Бажаю великих чудес і великого щастя!

***

В цей день ти прокинешся дуже рано, тихенько навшпиньках прокрадешься на кухню і ойкнеш, виявивши на столі величезний, казково красивий торт. А всі рідні будуть стояти поруч і посміхатися, дивлячись на тебе. Безхмарного щастя. З 11 Днем народження, принцеса!

***

Красуня, з днем народження! Бажаю вирости гарною дівчинкою, розумницею і красунею. Будь здоровою і щасливою. Щоб всі твої починання вінчалися успіхом. Стань прикладом для своїх друзів і гордістю для батьків.

***

Вітаю з прекрасним і світлим 14-річчям. Від усієї душі бажаю перемагати у всіх змаганнях та іграх, досягати великих успіхів і прагнути до своїх бажань, вчитися весело і чудово, мати хороших і вірних друзів, захоплююче і з задоволенням проводити кожний день.

***

Ось і настало свято іменин, який в нашій родині так сильно кожен член любить святкувати. Зараз дивлячись на тебе, я прекрасно розумію, що тебе все ще чекає попереду. Тобі тільки виповнилося шістнадцять років. Це все означає те, що найпрекрасніше тебе ще чекає в майбутньому. І зараз мені так сильно хотілося б для тебе сказати про те, що ти вже зараз повинна замислюватися про своє майбутнє. Адже тобі доведеться скоро зробити крок у доросле життя. І я справді сподіваюсь на те, що успіх завжди буде тебе чекати. А зараз нам просто добре провести своє свято, яке має запам'ятатися тобі надовго. І знаєш, щоб у твоєму житті не траплялося, ти не повинна засмучуватися. Старайся щосили, і тоді успіх обов'язково тобі буде посміхатися. І нехай в твоєму житті ніколи не буде траплятися ніяких труднощів.

***

Миле наше сонечко, твої мама і тато вітають тебе з Днем Народження! Ти так швидко ростеш, стаєш дорослим і радуєш нас! У тебе попереду так багато цікавого, тебе чекає цілий світ! Радій кожному новому дню, зустрічай людей з посмішкою і будь щасливий!

***

У ці чудові хвилини, коли друзі і рідні зібралися за святковим столом, а іменинник вже готовий задути свічки на торті, мені хочеться побажати йому величезного щастя і втілення всіх мрій! Нехай ювілейний рік буде сповнений радості, сміху, добра і тепла! Нехай удача не покидає ні на мить, хай здоров'я буде по-сибірському міцним, а настрій завжди буде піднесеним!

***

Вітаю з першою датою. Маленьке сонечко, нехай в житті у тебе все складеться красиво. Нехай день за днем приходить щастя. Бажаю жити в казковій країні, в якій ти знайдеш море друзів та пригод. Нехай твоя усмішка завжди радує нас усіх. Здоров'я і добра тобі. Нехай ангел завжди тебе оберігає, дарує сили і любов.

***

З днем народження, миле сонечко. В твій перший рік я хочу побажати веселою, доброю, цікавою і щасливого життя без капризів, надутих губок і нудних днів. Нехай батьки допомагають тобі робити дивовижні відкриття, хай тобі вдається підкорювати всі пороги і вершини.

***

З днем народження, наш милий і чудовий квіточка. Подивишся на тебе, і самим хочеться пострибати, ти, малятко, фонтан енергії, що випромінюється в різні сторони. Здоров'я тобі і постійного веселощів!

***

Вітаємо тебе з твоїм першим ювілеєм! Ми дуже щасливі, що ти з'явився в родині моєї сестри! Ми дуже сподіваємося, що ти не будеш у цей день дуже багато пустувати і не з'їси річний запас шоколаду. Пам'ятай, що це шкідливо. Нехай у тебе ніколи не шнурки розв'яжуться під час гри з футболу! Нехай тобі ніколи не поставлять двійку! Нехай дівчинка, яка тобі подобається, буде відповідати взаємністю! Хай мама і тато не будуть в наступному році суворими! Нехай здійсняться всі твої мрії й бажання! Вітаємо з днем народження! Твої люблячі тітка і дядько.

***

Дорогий наш улюблений синулька! З кожним роком ти стаєш все дорослішими і розумніші. Ти наша радість. Сьогодні тобі виповнилося шість років, і нам дуже приємно бачити, як ти дорослішаєш. Залишайся таким же добрим і поступливим хлопчиком, який може домогтися всього, що побажає. Будь таким же радісним, вміє помічати дрібниці і робити сюрпризи. Нехай початок твоєї навчання в школі буде успішним, а в житті буде більше гарних веселок і смачного шоколаду після обіду. Відкривай для себе нові світи, читай більше цікавих книг. Здоров'я тобі. Ми тебе дуже сильно любимо! З днем народження, наш рідний, самий коханий, будь найщасливішою дитиною на землі. Щастя тобі і добра. Нехай всі найзаповітніші мрії здійснюватися.

***

П'ять років – це перший в житті ювілей! Вітаємо тебе, малюк! Ти рухаєшся вперед, назустріч своєму щастю, і в тебе це виходить досить таки непогано! Ми всі задоволені своїм результатом дорослішання і змінами в процесі розвитку і зростання! Та ти просто геній! Твої досягнення просто чудові та ми маємо на тебе великі плани і надії! І ми впевнені, що ти оправдаешь наші надії в повній мірі! бажаємо тобі, щоб ти провів це свято з великою радістю і отримав велику кількість бажаних подарунків! Адже багато іграшок не буває, особливо в п'ятирічному віці! Бажаємо тобі щоранку прокидатися від поцілунку батьків і кожен вечір засинати під мелодійну колискову, виконану з любов'ю і турботою! І нехай мелодія батьківської любові супроводжує тебе протягом усього твого життя! З Днем Народження, малюк!

***

Дорогий малюк! Вітаємо тебе з Днем твого Народження і міцно

***

Вітаємо тебе з четырнадцатилетием! Від усієї душі бажаємо, щоб у тебе все було добре! Щоб ти завжди була такою красивою, чуйною і доброю! Щастя тобі, доброго здоров'я і тепла!

***

Бажаю тобі, моя дорога, світла і прекрасна дівчинка на Землі, щоб ти частіше посміхалася і дарувала оточуючим тебе людям поцілунки і обнімашки. Бажаю, щоб у день твого народження прекрасні ангели співали для тебе чудові пісні. Бажаю тобі, мила, чарівництва, магії і радісних зустрічей. Зі святом!

***

З Днем народження, дорогий наш іменинник! Говорити слова привітання слухняним дітям завжди приносить велике задоволення, а говорити такому чудовому хлопчикові, як ти - це вдвічі приємніше. Я від усієї душі хочу побажати тобі просто залізного здоров'я і завжди стабільного гарного настрою. Нехай тебе все життя оточують тільки добрі і вірні люди, які ніколи не підведуть і не додадуть тебе. Завжди слухайся батьків, їх цінні поради будуть приносити тобі тільки успіх і успіх у всіх починаннях. Бажаю відмінного закінчення школи. Ти дуже старанний хлопчик, і тому після школи я бажаю тобі з великим успіхом поступити і закінчити вищий навчальний заклад. Нехай твій кожен новий день починається з добрих побажань і буде завжди наповнений сонячним світлом і яскравими посмішками. Величезна енергія і невичерпне натхнення нехай ніколи не покидають тебе, а тільки підштовхують на здійснення нових ідей і бажань.

***

Джерело: vitannyachko.net.ua