Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, українською мовою

Сьогодні дуже значний свято для всього нашого колективу – День Народження нашої шановної начальниці і за сумісництвом красивої жінки! Хочеться сказати, що від вас залежить багато чого, в тому числі престиж нашого виробництва! І результати ми бачимо очевидний – ви відмінно справляєтеся зі своїми обов'язками! Успіх з вами гарантована, а продуктивність набирає обертів! Спираючись на власний досвід, ви приймаєте гідні рішення, завдяки яким плідно розвиваєте наша спільна справа! Бути впевненим, значить бути успішним! Дозвольте визнати вас найкращим керівником серед всього начальства і подарувати вам колективне повагу!

***

Нехай поруч з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов та підтримка рідних і близьких додають Вам сили для нових звершень і успіхів у всіх напрямках Вашої

***

Хочу від усього серця привітати свою улюблену начальницю, з якою ми разом працюємо вже довгі роки. Я бажаю вам завжди залишатися такою, якою ви є зараз, тому що ви вмієте притягувати людей і налаштовувати на позитивний лад. Бажаю вам щастя, здоров'я, успіхів у роботі, удачі у всіх починаннях і любові. хочу також побажати здоров'я вашій родині, вашим батькам. Нехай вас завжди оточують тільки близькі люди. Спасибі вам за всі поради, які ви нам даєте, за критику, яку завжди обґрунтовуєте. Ви допомагаєте нам стає професіоналами. Дякую вам за поради, за підтримку і допомогу. Ми вас дуже любимо і цінуємо. Ви – кращий керівник. Зі святом вас ще раз! Будьте самою щасливою.

***

Начальник мій, хочу в день вашого народження чесно зізнатися, що таких начальників, як ви у мене ще ніколи не було. Ви самий приголомшливий і добрий шеф у світі. Завдяки вам, я йду на роботу, як на свято. Спасибі, що настільки чуйно відчуваєте колектив і завжди нам у всьому допомагаєте.

***

Дорога наша леді - бос, ви не тільки авторитетний керівник, але і цікава, чарівна жінка. Це рідкісне поєднання жіночності і рішучості вам дуже до лиця. Бажаємо вам і надалі завжди досягати намічених цілей, бути успішною, талановитої, але при цьому завжди залишатися найбільш привабливим і елегантним лідером. З днем народження Вас.

***

Керівник — це справжній лідер і мозковий центр нашого колективу! Бос — основа, стрижень нашої роботи, на Ваші плечі лягає відповідальність за нас. Ви приймаєте правильні рішення і створюєте комфортний мікроклімат! Бажаємо Вам залишатися такою ж хорошою людиною, побажати Вам міцного здоров'я, щастя та успіхів!

***

Чарівну жінку, а до того ж ще й чудову начальницю від усієї душі вітаю з днем народження. Хочу побажати впевнених сил і достатку за життя, вірного супутника — щастя і стабільного успіху. Нехай для кожного старту вистачає натхнення та ідей, нехай на кожному фініші чекає високий результат і гучна перемога.

***

Поважного начальника, вітаємо з днем народження! Бажаємо цілковитої реалізації і здійснення всіх грандіозних планів. Великого успіху, прекрасних показників у кожній сфері вашого контролю і головне — особистого щастя! Будьте кращим у всіх напрямках!

***

З днем народження! Дорога начальниця, нехай ви досягнете всього, чого хочете. Нехай все у вас вийде і у всьому супроводжує успіх. Нехай будь-яке життєве починання буде підтримано і вдало здійснено. Нехай завжди супроводжує успіх. Нехай ви будете завжди в силах здійснити задумане!

***

Наш вельмишановний начальник, ви керуєте компанією з самого першого дня її існування. Для вас дана організація – одне з найдорожчих речей у житті. Саме тому ви так вибагливі щодо прийняття працівників на роботу. Але нам пощастило, тому що ви вирішили довірити нам відповідальну роботу. Будьте впевнена в одному – ви вас не підведемо. Але повернемося до привітань. Ми хочемо побажати вам найголовнішого – здоров'я і довгих років життя. Нам ще є чому у вас повчитися, тому хочемо, щоб наша спільна робота тривала ще довгий час. Зі святом вас, дорогий (ім'я, по батькові). Ви для нас дуже важливі, ми завжди прислухаємося до вас, тому, що у вас величезний життєвий досвід.

***

З чудовим святом, із знаменною датою, з днем народження вітаю свого начальника! Бажаю вам завжди мати перед собою мрію, щоб життя не була нудною і марною. А ще обов'язково робіть щасливими інших, від цього і самі будете щасливі.

***

Нехай чудовий блиск в очах не зникає ні на мить, нехай вони світяться такою любов'ю, добром і щастям, щоб раділи Ви життя і, тим самим, робили щасливішими своїх близьких.

***

Шановний ___! День сьогодні не звичайний, не прохідний. Це ж дня Вашого народження! Вітаю Вас. Міцного Вам здоров'я і подальшого процвітання компанії. Для мене честь працювати під Вашим керівництвом. Спасибі Вам і удачі

***

У нашій приголомшливою начальниці сьогодні день народження! У зв'язку з цим ми хочемо привітати вас від імені всього колективу нашої організації побажати вам успіхів в трудовій діяльності, жіночого щастя і здоров'я. Ви дуже сильна жінка, яка пройшла нелегкий шлях, перш ніж отримала посаду своєї мрії. Ви часто з нами діліться історіями зі свого життя і розповідаєте, як важко вам було довести те, що ваша компанія нічим не поступається іншим. Але зараз ви займаєте гідне місце і керуєте відмінною компанією. Ми бажаємо вам процвітання, збільшення числа клієнтів і зменшення числа конкурентів. Хоча конкуренти іноді все ж бувають корисними, особливо коли хочеться показати свою перевагу.

***

Сьогоднішнє свято стало для нас радісною подією, адже на світло в цей день з'явився чоловік, під чиїм чуйним керівництвом ми щодня працюємо, не покладаючи рук. Так побажаємо в День Народження нашої начальниці гумового терпіння, завзятості в намічених цілях, успіху в подоланні життєвих перешкод і постійного оптимізму!

***

Шановному начальнику на день народження хочемо побажати щастя, удачі, оптимізму, поваги. Миру, процвітання, великих угод, довготривалих партнерських відносин. Любові, доброти, турботи — будинку, нових вражень, великих досягнень у захопленнях. Ми вас дуже цінуємо!

***

Відмінним способом сказати своєму керівнику добрі слова на його честь – це день народження. Вітаємо вас з ще одним успішно прожитим роком і бажаємо, щоб наступного літа приносили тільки легкі завдання, здоров'я, успіх і достаток. Якщо зробити , він сподобається і керівнику.

***

Прекрасну жінку і відмінну начальницю вітаю з днем народження. Хочу від щирого серця побажати рівної дороги до успіху з узбіччями з підтримки рідних і розуміння співробітників. Нехай Ваша краса і наполегливість, Ваш темперамент і талант завжди ведуть Вас до потрібних цілей і виконання мрій.

***

Вітаємо вас з днем Народження! Побажати хочемо в першу чергу здоров'я, і як наслідок щасливого та довгого життя. Розуміння важливих для вас людей. Шлях ваші очі ніколи не наповнюються сльозами, і туга не рве душу на частини. Нехай яскравими фарбами буде сповнена життя, як природа з настанням весни.

***

Для шановного і справедливого начальника у день народження хочеться побажати всіх життєвих благ і несменной успіху, високих успіхів і корисних ідей, великого здоров'я і поваги людей, сімейного щастя та посмішки фортуни.

***

Шановному начальнику на день народження хочемо побажати щастя, удачі, оптимізму, поваги. Миру, процвітання, великих угод, довготривалих партнерських відносин. Любові, доброти, турботи - будинку, нових вражень, великих досягнень у захопленнях. Ми вас дуже цінуємо!

***

Шановна ...(ім'я, по батькові), ми хочемо привітати вас з наступаючим днем народження. Всі співробітники нашої організації приєднуються до привітань. Ми бажаємо вам досягти небувалих успіхів, завоювати всіх клієнтів і стати главою могутньої корпорації. Бажаємо процвітання вашій компанії, яка за відносно короткий час встигла завоювати довіру багатьох клієнтів. Ми впевнені, що це тільки початок, тому що під вашим керівництвом будь-яка компанія буде мати успіх. Ми бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, безмежного щастя і благополуччя. Ми вас дуже любимо і цінуємо. Зі святом, дорога начальниця!

***

Бажаємо удачі, оптимізму, успіхів, підкорення нових вершин, сили і енергії, стабільності та достатку! А також міцного здоров'я, щастя, любові рідних і близьких Вам людей!

***

З Днем народження, наш дорогий і шановний начальник! Ви зарекомендували себе величезними лідерськими якостями, організаторськими здібностями і мудрістю! За все Вам шана і повага! З Вами – нам всі питання і труднощі по плечу! Удачі вам у всьому і натхнення! З Вами – ми могутня і сильна команда!

***

Самого кращого, що запам'ятовується і радісного дня народження Вам! Приймайте від нас незліченна кількість побажань добра, благополуччя та удачі! Нехай Ваше життя складається тільки з світлих смуг!

***

З днем народження! Бажаю радості, творчих злетів, підкорення крутих вершин, незмінного успіху! Бажаю надійних людей навколо, міцних нервів і спокійних вихідних, незабутніх подорожей і справжнього сімейного щастя!

***

Сьогодні своє свято відзначає сама красива та розумна, турботлива і завжди уважна жінка, в сумісності наша сувора водночас справедлива начальниця. Прийміть, шановна глава колективу, найщиріші та найтепліші побажання радості, здоров'я, успіхів у підйомі по кар'єрних сходах, любові, сімейного благополуччя і залізної витримки. Нехай ваш робочий день фарбують посмішки і гарний настрій вдячних підлеглих, а вихідний — дарує незабутні хвилини відпочинку. Зі святом, шановна начальниця!

***

Шановний бос, Ви завжди діловито бездоганні, серцево уважні і маєте сталевий стрижень підприємця! Бажаємо, щоб ці якості стали ще сонячніше! З днем народження!

***

З днем народження, наш улюблений (ім'я, по батькові)! Дозвольте в цей чудовий день привітати вас з святом вас і побажати всього самого найкращого. Будьте завжди щасливі, здорові і щасливі. Нехай обходять вас і ваших близьких стороною. Ми знаємо, що ви не хотіли очолювати таку велику компанію, тому що до цього не мали такого досвіду. Але у вас виходить нітрохи не гірше, ніж у ветеранів цієї організації. Нашій компанії потрібні були молоді кадри, здатні повністю змінити концепцію діяльності. Ви – саме така людина. Ми не сумніваємося в тому, що ви виведете нашу компанію на новий рівень і залякаєте всіх конкурентів. Ще раз зі святом вас! Спасибі за довіру, підтримку і поради! Ми дуже цінуємо вас.

***

З Днем Народження, самий геніальний начальник і просто прекрасна людина! За зовнішньою м'якістю і добротою, цього усміхненого члена нашої команди, ховається рішучий і сміливий керівник! Бажаємо вам нових відкриттів, взаєморозуміння в колективі, красивих пейзажів за вікном і захоплюючих дух перемог! І, звичайно, бажаємо тонну енергії і нескінченного здоров'я вам і вашій родині! Продовжуйте радувати нас незвичайними ідеями та пропозиціями і ведіть нас за собою! Бажаємо вам окриляючого оптимізму, позитиву і азарту! Душею не хандрити, зміцнювати силу духу і бадьорість тіла! Нехай ваші думки завжди будуть геніальними, на серце завжди буде легко і спокійно! Довгих років життя! Кар'єрного зростання! Перспектив величезних і мільйон можливостей стати найщасливішою людиною на планеті Земля! Бос, ви – найкращий! Ми завжди будемо на вашому боці!

***

Щоб займати чільний пост, потрібні лідерські якості, живий розум і освіченість. І все це є в тобі, наш начальник! Ти восхищаешь своєю ерудицією, завжди сміливо берешся за починання і доводиш до кінця. Ти наочний приклад трудоголізму і вірності своєму призначенню. У День твоєї появи на світ бажаємо невичерпної енергії, фонтанів любові, океанів удачі і щастя!

***

Бажаємо в день народження цей світлий начальниці летіти назустріч вітру, бажаємо ніколи не здаватися на милість ворогам, бажаємо, щоб мрія заповітна вмить збулася, бажаємо просто якісно працювати на благо людей! Нехай усі Ваші плани на майбутнє стануть реальністю, нехай всі люди навколо помічають лише Ваші сильні сторони і поважають Вас! Ваші підлеглі.

***

Дорога наша і всіма шановна ___! Ми дружно вітаємо Вас з Днем народження! Освещайте, будь ласка, своєю присутністю наш колектив і радуйте нас Вашій, хай рідкої, але такий сонячної, посмішкою. Будьте здорові і щасливі.

***

Джерело: greets.co.ua